Britse actrice ziet respectloze Max Verstappen: ‘Ik hou daar niet van’

Kelechi Okafor, een Britse actrice, heeft op Twitter laten weten dat zij niet erg onder de indruk is van Max Verstappen. De Nederlander is, in haar ogen, respectloos tegenover Lewis Hamilton. Volgens Okafor laat Verstappen zich namelijk niet vaak positief uit over Lewis Hamilton, wat haar dwarszit.
Het is niet de eerste keer dat Okafor zich bemoeit met de Formule 1. Vorig jaar sprak ze zich al uit tegen Lando Norris , die volgens de Nigeriaans-Britse actrice racistisch was tegenover Lewis Hamilton. Norris liet zich tijdens de Grand Prix van Portugal gaan, toen hij in de media riep dat Hamilton niet heel speciaal was en zijn successen vooral te danken had aan de oppermachtige Mercedes.
Volgens Okafor kwam het racisme van Norris daarin naar boven drijven. Dit keer noemt ze niet direct dat Verstappen racistisch is tegenover de zevenvoudig wereldkampioen, maar de Nederlander is volgens haar respectloos tegen Hamilton.
“Ik hou er niet van als mensen zeggen dat Verstappen en Hamilton ‘de besten’ zijn. Eén van hen heeft namelijk pas 13 overwinningen… Je moet wel respectvol blijven. Als Verstappen gevraagd wordt of hij wat kan zeggen over Hamilton’s prestaties, geeft hij ontwijkende antwoorden. Daar hou ik niet van” , aldus de actrice.
Het bericht Britse actrice ziet respectloze Max Verstappen: ‘Ik hou daar niet van’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines