Wereldberoemde band noemt Max Verstappen als favoriete F1-coureur

De wereldberoemde band Coldplay heeft op Twitter een Q&A gehouden met fans, waarbij er ook gevraagd werd welk Formule 1-team de bandleden een warm hart toedragen. De bassist van de band, Guy Berryman, reageert op die vraag, en laat weten dat hij nogal fan is van Red Bull Racing.
Coldplay werd in 1996 opgericht in Groot-Brittannië en is de meest succesvolle band van de 21e eeuw. In iets meer dan twintig jaar tijd zijn er meer dan 100 miljoen albums verkocht van Coldplay, waarmee het zich met recht één van de populairste groepen aller tijden mag noemen.
Op Twitter werden door fans vragen gesteld aan de bandleden, waarbij er ook een vraag over de Formule 1 binnenkwam. Guy Berryman, bassist van de groep, reageert op de vraag “Wat is jullie favoriete F1-team?”.
“Ik geniet nu ontzettend van het Red Bull-avontuur. Mijn partner Keshia is Nederlands, dus wij zijn erg geïnvesteerd in het kampioenschap van Max Verstappen”, aldus het bandlid. Het account van Coldplay, waarop het antwoord gegeven werd, heeft 22 miljoen volgers!



I'm enjoying the Red Bull journey at the moment. My partner Keshia is Dutch so we're all heavily invested into Max Verstappen's championship running. Guy https://t.co/CF32DNbSSE — Coldplay (@coldplay) June 23, 2021

Het bericht Wereldberoemde band noemt Max Verstappen als favoriete F1-coureur verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines