Max Verstappen reageert op sneer van Lewis Hamilton

Titelrivalen Max Verstappen en Lewis Hamilton maakten in de eerste bocht op Monza contact, waarna beide heren in de grindbak belandden. De auto van Verstappen kwam bovenop de Mercedes van Hamilton te staan, waarbij de band ook even het hoofd van de Brit raakte. Na het incident was Hamilton verbaasd dat Verstappen niet even kwam kijken of hij oké was.
Deze opmerking van Hamilton zorgde voor veel opschudding. De Formule 1-community was het met hem eens dat zijn leven is gered door de halo, anders was het volle gewicht van de Red Bull op zijn hoofd gekomen. Maar de opmerking dat Verstappen niet naar hem omkeek werd al snel ontkracht .
Toch reageert Max nog even op de ‘sneer’ van Hamilton. Tegenover Speedweek laat Verstappen precies hetzelfde weten als de medical car-coureur : er was niks met Lewis aan de hand.
“Lewis was oké, dat zag ik. Hij probeerde om weg te rijden, terwijl zijn auto vast zat onder die van mij. Daarvoor had hij hem in z’n achteruit gezet. Dat doe je niet als je niet oké bent, toch?”, vraagt Max zich hardop af.
Het bericht Max Verstappen reageert op sneer van Lewis Hamilton verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines