Mogelijk geen Olav Mol en Jack Plooij tijdens Formule 1-races in 2022

Vanaf volgend jaar is de Formule 1 niet meer te zien op het inmiddels welbekende Ziggo Sport. De rechten zijn namelijk overgekocht door de Nordic Entertainment Group. Of Jack Plooij en Olav Mol ook meeverhuizen naar de Scandinavische zender is nog maar de vraag.
Sinds jaar en dag doen Olav Mol en Jack Plooij al verslag van de Formule 1, maar daar komt in 2022 wellicht verandering in. De Nederlandse televisierechten van de Formule 1 zijn namelijk gekocht door de Nordic Entertainment Group (NENT). Hoe en wat precies de bedoeling is vanaf volgend seizoen blijft nog onbekend, maar het kan zomaar het einde van Jack Plooij en Olav Mol in de Formule 1 betekenen. Geen van beide heren heeft namelijk nog iets gehoord van de nieuwe rechtenhouder. In gesprek met Motorsport.com laat Plooij er het volgende over los.
“Ik heb geen idee hoe het verder gaat. Op dit moment hebben Olav en ik nog niets gehoord van NENT. We hebben niemand gesproken.”
Verrassing?
Ondanks alle onzekerheid gooit Plooij niet zomaar de handdoek in de ring. Mocht er geen contact komen vanuit de nieuwe rechtenhouder dan missen ze volgens de pitreporter een grote verrassing.
“Ik ben niet in paniek hoor. Als NENT liever zonder mij doorgaat dan staat dat ze vrij. Ze missen dan wel iets want ik heb een grote verrassing voor ze in petto. Ik kan er nu niets over zeggen maar mocht NENT niets van mij willen dan zijn er wellicht andere ingangen mogelijk.”
Het bericht Mogelijk geen Olav Mol en Jack Plooij tijdens Formule 1-races in 2022 verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines