Liberty Media nog steeds vastberaden om Formule 1-race naar Miami te halen

Liberty Media en de stad Miami kwamen eerder al tot een overeenstemming dat er vanaf 2019 tien jaar lang geracet zou worden door de straten van Miami, maar na protest van lokale bewoners en bedrijven werd het plan uitgesteld en werd er gezocht naar een andere locatie binnen de stadsgrenzen.
Chloe Targett, namens de Formule 1 verantwoordelijk voor de onderhandelingen over de Grand Prix in Miami, heeft er vertrouwen in dat er tot een akkoord kan worden gekomen, ongeacht hoe lang het duurt: "We hebben gekozen voor een lange termijn-aanpak", vertelt Targett tegenover ESPN. "Liberty Media staat nog steeds te popelen om door de straten van Miami te racen. Het is een prachtlocatie, een levendige, dynamische stad, die een aanwinst zou zijn voor de Formule 1-kalender."
"Het is echter een complex proces, omdat er veel verschillende partijen zijn waar rekening mee moet worden gehouden. We moeten ervoor zorgen dat de race wat toevoegt aan de stad Miami, maar tegelijkertijd is het eveneens belangrijk dat de overlast voor bewoners en bedrijven wordt beperkt. Het zal een grote uitdaging worden om de race daadwerkelijk op de kalender te krijgen, maar als hij er eenmaal is, dan wordt het een geweldig evenement", aldus Targett.

Top Headlines

Oudere Top Headlines