NENT haalt topman bij EndemolShine weg voor Viaplay Nederland

Marco Zwaneveld werd begin november aangekondigd door NENT als de nieuwe Head of Sports voor Viaplay Nederland, waarna het Scandinavische bedrijf bekend maakte dat Amber Brantsen de Formule 1-programma’s gaat presenteren op de nieuwe streamingsdienst. Daarna was het eventjes stil vanuit NENT, maar er is nu weer een update.
Gostreaming weet namelijk te melden dat Victor Winkelhagen is aangetrokken als Head of Production voor Viaplay. Winkelhagen was de afgelopen jaren leider van de sportafdeling binnen EndemolShine, één van de grootste televisieproducenten in Nederland. Hij is hierbij vooral betrokken bij de programma’s rondom live voetbalwedstrijden op ESPN, SBS6 en Veronica.


Winkelhagen reageert enthousiast


De nieuwe Head of Production voor Viaplay Nederland kan nu al niet wachten om te beginnen. Toch zal hij nog even geduld moeten hebben. De streamingsdienst zal pas in maart 2022 lanceren. “Ik kijk er enorm naar uit om, met het ambitieuze en snelgroeiende Viaplay-team, sport naar de Nederlandse kijkers te brengen”, aldus Winkelhagen.
Ook Marco Zwaneveld, Head of Sports, is blij met de komst van de EndemolShine-topman: “De ervaring van Victor helpt ons in de ambitie om een eersteklas-streaming ervaring te leveren aan Nederlandse sportfans. Deze ambitie vereist een fantastisch lokaal sportteam en er zijn dan ook zeker meer aankondigingen op komst”, zo laat Zwaneveld weten . Het bericht NENT haalt topman bij EndemolShine weg voor Viaplay Nederland verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines