Lando Norris hekelt ‘griezelige fans’: ‘Het is heel eng’

McLaren-coureur Lando Norris heeft in een korte tijd een grote fanbase opgebouwd. De Brit begon als grappenmaker op sociale media, maar is daar dit jaar mee gestopt. Sindsdien houdt een extern bureau zijn socials bij. De reden dat Norris minder actief is op de kanalen waar hij miljoenen volgers heeft, is vanwege zijn ‘griezelige’ fans.
Norris heeft op Instagram en Twitter een bereik van 6 miljoen mensen. Veel van die volgers zijn groot fan van de humor en luchtigheid van de Formule 1-coureur. Maar hij heeft ook veel fans die hem volgen om zijn looks. Volgens Norris zelf gaan deze ‘fans’ heel ver. Ze weten uit te vinden of Lando een vriendin heeft en als ze een meisje tegenkomen die goed met de Brit om kan gaan, wordt die bedreigd op haar privé-account.
“Het is heel, heel raar” , zegt Norris in gesprek met ESPN. “Het is eerlijk gezegd heel eng wat sommige mensen doen. Ze besteden hun vrije tijd aan het onderzoeken van het privéleven van mensen. Ik kan er bij mijzelf wel om lachen, maar het is heel gek.”
Het feit dat de ‘fans’ ook vrouwen in zijn omgeving lastig vallen, zit hem dan weer minder lekker. “Het is respectloos. Ze krijgen haat op social media, puur en alleen om het feit dat ze met mij bevriend zijn. Daar kunnen zij toch niks aan doen. Dat is het enige wat ik echt haat aan de positie waarop ik mij in bevind”, aldus Norris.
Het bericht Lando Norris hekelt ‘griezelige fans’: ‘Het is heel eng’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines