Olav Mol reageert geschokt op keuze Viaplay

Formule 1-commentator Olav Mol verhuist volgend jaar niet mee naar Viaplay, zo heeft de zender zojuist bekend gemaakt . Mol die al sinds jaar en dag verslag doet van de Formule 1 zag deze actie niet aankomen, maar was zich er wel van bewust dat het kon gebeuren.
In gesprek met het Algemeen Dagblad laat Mol weten dat hij het alles behalve zag aankomen. De 59-jarige commentator was volop in voorbereiding op het komende raceweekend toen hij het nieuws te horen kreeg. Er is dan ook op geen enkele manier contact geweest tussen NENT en Mol. Hij vertelde er zelf het volgende over.
“Dit komt geheel onverwachts. Ik heb net zoals met Ziggo nergens over gesproken omdat we ons focussen op het einde van dit geweldige seizoen. Als ze een ander gezicht willen dan is dat hun keuze. Je weet dat zoiets altijd kan gebeuren, maar in het verleden gebeurde zoiets nooit. Ik heb het altijd in mijn achterhoofd gehouden, het blijft immers de sportwereld.”
Grand Prix Radio
Mol mag dan officieel Formule 1-commentator af zijn, wel heeft hij nog steeds zijn eigen Formule 1-radiokanaal genaamd ‘Grand Prix Radio’. Hierop heeft Mol nog steeds de rechten voor het komende seizoen en hier gaat de man uit Bloemendaal dan ook zeker gebruik van maken. Ondanks dat het te verwachten viel, komt het nieuws van NENT nog steeds hard aan bij de altijd goedlachse Mol.
“Ik mag deze rechten volledig gebruiken. Het nieuws komt nu even hard aan, maar ik zal altijd commentator blijven,”  aldus Mol.
Het bericht Olav Mol reageert geschokt op keuze Viaplay verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines