NENT-topman heeft bericht voor Olav Mol na keuze voor nieuwe commentatoren

Peter Nørrelund, Chief Sports Officer bij het Scandinavische Nordic Entertainment Group, heeft in een interview met RacingNews365 te kennen gegeven dat Olav Mol verdwijnt als commentator in de Formule 1. NENT heeft eerder dit jaar de uitzendrechten voor de Formule 1 overgenomen van Ziggo Sport, wat nu dus het einde betekent voor Mol.
De Bloemendaler verzorgt al sinds het begin van 1991 het Formule 1-commentaar in Nederland, maar na 30 jaar valt het doek voor Mol. Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk nemen het stokje over van Olav. Nørrelund laat weten waarom de keuze is gevallen op deze twee heren en waarom Mol geen plekje heeft gekregen in het team.
“We zijn in Nederland op zoek gegaan naar geschikte kandidaten en hebben deze onderworpen aan een zeer uitgebreide test. Zo hebben ze van de laatste drie Grands Prix-weekenden de kwalificaties en races als duo becommentarieerd. Ik heb zeer veel respect voor Olav Mol, die een belangrijk aandeel in de Formule 1 in Nederland heeft gehad. We hebben echter ook onze visie op het produceren van de Formule 1”, aldus de Deen.
Het bericht NENT-topman heeft bericht voor Olav Mol na keuze voor nieuwe commentatoren verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines