Olav Mol liket tweet: ‘NENT kan de pleuris krijgen’

Woensdagavond kwam het nieuws naar buiten dat Olav Mol vanaf 2022 niet meer te horen zou zijn als Formule 1-commentator op de Nederlandse televisie. Mol, die al sinds 1991 de Formule 1 van commentaar voorziet, moet het stokje overdragen aan Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk .
Met de overgang van de F1-uitzendrechten van Ziggo Sport naar Viaplay verandert niet alleen de zender waarop Max Verstappen te zien is, ook de commentator en pitreporter zullen niet meer hetzelfde zijn als we gewend waren. Mol en Plooij moeten beiden hun plekje afstaan, iets wat de Bloemendaler totaal niet zag aankomen.
Op Twitter is Mol dan ook niet blij met de keuze van NENT, het moederbedrijf van Viaplay. De commentator liket een tweet waarin geschreven staat: ‘Nou, NENT kan de pleuris krijgen met hun Viaplay’.
Overigens betekent dit niet dat Mol helemaal niet meer te horen is als F1-verslaggever. Bij GrandPrixRadio zal Olav de races becommentariëren, tot ten minste het einde van 2023.Het bericht Olav Mol liket tweet: ‘NENT kan de pleuris krijgen’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines