Zo gaat Viaplay de Formule 1 naar een hoger niveau tillen in Nederland

Vanaf 2022 zullen de Formule 1-uitzendingen in Nederland te zien zijn op Viaplay, zonder commentaar van Olav Mol . De Bloemendaler is vervangen door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Na 30 jaar moet Mol het stokje nu overdragen aan het nieuwe duo, maar dat is niet de enige verandering die er aan zit te komen.
Peter Nørrelund, Chief Sports Officer van NENT (moederbedrijf Viaplay), laat in een interview met RN365 weten dat zij de Formule 1 groots gaan verslaan. Bij Ziggo Sport is er één maal een compleet team live op locatie geweest –  tijdens de Grand Prix van Nederland dit jaar – maar dit gaat vanaf 2022 ieder raceweekend gebeuren.
“ We straks 15 mensen op locatie om de sport op zeer hoog niveau te presenteren in Nederland. We gaan de sport zeer uitgebreid verslaan, waarbij we een studio in Nederland hebben waar Nederlandse experts zitten. Daarnaast hebben we een setting in de paddock, met ook altijd een Nederlandse (pit)reporter en een Nederlander in de studio op het circuit”, aldus Nørrelund.
Het bericht Zo gaat Viaplay de Formule 1 naar een hoger niveau tillen in Nederland verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines