Ondertussen in de F1 | Verstappen, Horner en Gasly aan de slag voor goed doel


Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1 Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.
Verstappen, Horner en Gasly aan de slag voor goed doel
Max Verstappen en Pierre Gasly zijn samen met hun teambaas Christian Horner al in het Verenigd Koninkrijk voor de Britse Grand Prix. Zij beginnen hun verblijf bij het Hedsor landhuis, om bezig te gaan voor het goede doel 'Wings for Life', een organisatie die op zoek is naar een genezingsmiddel voor ruggengraat letsel. 



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


Getting our #BritishGP started with @wingsforlife Clay Day ???????? Great to be in the stunning setting of Hedsor House and all for a good cause! #astonmartinredbullracing #WingforLife #F1
Een bericht gedeeld door Christian Horner (@christianhornerofficial) op 10 Jul 2019 om 6:01 (PDT)





Ricciardo traint op Rocky Balboa-achtige wijze
Daniel Ricciardo weet wel hoe je fit moet blijven. Als Rocky Balboa gaat hij tekeer tijdens deze bokstraining.  [social-post platform="twitter" id="1148923497298767872"]
Ricciardo traint reactievermogen met knappe oefening
Daniel Ricciardo traint zijn reactievermogen met deze moeilijke oefeningen. Hij laat echter zien er zeer bedreven in te zijn.



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


R A Z O R ????
Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 9 Jul 2019 om 5:07 (PDT)





Norris bezig aan carrière op Twitch
Lando Norris besteedt zijn uren buiten de baan nadrukkelijk achter zijn PC, namelijk als streamer op streamplatform Twitch. Ook op dinsdagavond is de Brit op zijn kanaal live aan het gamen, met duizenden kijkers die hem volgen. 
[social-post platform="twitter" id="1148671864736296960"]
Van der Garde heeft wel wat suggesties voor nieuwe F1-playlist
De Formule 1 introduceert tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië een open afspeellijst waarin iedere week nieuwe muziek komt. Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde heeft wel wat leuke ideeën voor nummers dat in de playlist kan komen te staan. Bijvoorbeeld ‘Too many drivers’ of ‘Where’s my seat’, verwijzend met een knipoog naar de rechtszaken die de Nederlander begin 2015 voerde in de strijd om een zitje bij Sauber.
[social-post platform="twitter" id="1148558920434237441"]
Norris scoort gebak na weekend op Goodwood
Lando Norris was afgelopen weekend bij het Festival of Speed op Goodwood en heeft een smakelijk presentje ontvangen. Met het gebak dat de Brit heeft weten te scoren, zal hij blij zijn dat de gewichtslimiet voor coureurs is verhoogd dit jaar. (Foto: McLaren F1 Team)
[social-post platform="twitter" id="1148521883979132929"]
Hulkenberg en Kvyat tennissen in vrij weekend
Nico Hulkenberg en Daniil Kyvat hebben zondag een potje tennis gespeeld. Na afloop daarvan nam de Renault-coureur Kvyat op de hak middels een post op Instagram: 'Comfy spec! #birkenstock', schreef de Duitser in het bijschrift, doelend op het schoeisel van Kvyat.
[social-post platform="twitter" id="1148281661727133696"]
Motor Ricciardo brult bij Goodwood festival
Inwoners nabij het Goodwood festival werden vanmorgen gewekt door een wel heel bruut geluid: De motor van de Formule 1-bolide van Daniel Ricciardo. Renault is bij het evenement om een demo te geven. 
[social-post platform="twitter" id="1147784196540248064"]
Kapotte startlichten zorgen voor verwarring in 1999
Dat de techniek niet altijd meewerkt in de Formule 1 is een welbekend feit, maar dat ook de techniek van de FIA dienst weigert, is een zeldzaamheid. Het gebeurde voor de start van de Grand Prix van Europa in 1999 toen de lichten niet meer uit gingen en dat leverde de volgende beelden op.



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


It’s LIGHTS OU- Oh, wait a minute ???????? . This start light failure is only one of TEN pre-race mishaps which we compiled into a video for you, which is available on our website! . #Formula1 #F1 #Schumacher #Funny #Crash
Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1) op 5 Jul 2019 om 9:17 (PDT)





Ricciardo houdt Vettel voor de gek bij de pers
Daniel Ricciardo was ook tijdens de Grand Prix van Oostenrijk in topvorm. Zo hield de Australiër Sebastian Vettel voor de gek, terwijl hij de pers te woord stond in het bekende vierkantje. Lekker hoor! 



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


Are you doing an interview? ‘The Honey Badger don’t care’ ???????? . . . #Ricciardo #Vettel #Ferrari #Renault #Funny #Formula1 #F1 #AustrianGP @danielricciardo
Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1) op 5 Jul 2019 om 4:55 (PDT)





Ricciardo gaat helemaal los en rapt 
Daniel Ricciardo kennen we als de goedlachse Australiër, met een enorme passie voor muziek. Dat wordt ook nu weer duidelijk, in deze video van zijn Instagram-account. 



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


Rap tap shmap. I got this ????????‍?? @gopro
Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 4 Jul 2019 om 7:04 (PDT)





Verstappen bekijkt beelden van fans in Ziggo Dome
Dat de Ziggo Dome gevuld was met fans van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk is de coureur zelf niet ontgaan. De Red Bull-rijder nam de tijd om even naar de beelden te kijken en besloot ze te delen op zijn eigen Instagram-account. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)
[social-post platform="twitter" id="1146847636194045952"]
Verstappen neemt teamgenoot Gasly op de hak 
Een opvallende actie van Verstappen op zijn Instagram-account. F1 plaatste een post van het beste team voor de Grand Prix van Oostenrijk, met daarin naast Verstappen ook Gasly. De meest gelikete comment was die waarin heller.lars zich afvroeg waarom Gasly bij het  dreamteam hoorde. Verstappen is één van de gebruikers die die reactie ook likete. 
[social-post platform="twitter" id="1146792409805795329"]
Norris dolt met Verstappen na GP Oostenrijk
Na afloop van de Grand Prix van Oostenrijk heeft Lando Norris een dolletje uitgehaald met Max Verstappen. De Engelsman post een foto van de twee in de paddock, met daarbij de volgende tekst. 'Hij heeft de race gewonnen én een hele tribune in onze kleur gekregen. Wat een gent (afkorting gentleman).'



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


He won the race and dedicated a whole grandstand to us. What a gent.
Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris) op 4 Jul 2019 om 1:38 (PDT)





Red Bull komt met prachtig filmpje uit Zuid-Afrika
Red Bull heeft donderdag een reclame gelanceerd voor Zuid-Afrika. In de video is David Coulthard te zien, als hij gaat racen dwars door Kaapstad. Een pareltje! 
[social-post platform="twitter" id="1146675006614544384"]
Formule 1 feliciteert Vettel met 32ste verjaardag
Sebastian Vettel is woensdag 32 jaar oud geworden. Het officiële Formule 1-Twitteraccount feliciteert hem met een fraai filmpje met hoogtepunten uit zijn loopbaan.
[social-post platform="twitter" id="1146413281558638593"]
Team van Mercedes kijkt uit naar Zandvoort
Het team van Mercedes zag bij de Oostenrijkse Grand Prix een grote zee Oranjefans. De Brits-Duitse equipe stond er versteld van en deelde haar verbazing op Twitter. Men lijkt nu al zin te hebben in de Nederlandse Grand Prix op Zandvoort.
[social-post platform="twitter" id="1146014644143886343"]
Verstappen ontvangt opmerkelijke felicitatie van Ricciardo
Daniel Ricciardo feliciteerde Max Verstappen direct na zijn overwinning in de Grand Prix van Oostenrijk, maar het geven van het handje verliep niet helemaal soepel. Gelukkig wist de voormalig teamgenoot van de Nederlander zich daar uit te redden, maar of een herinnering aan hun botsing in Baku vorig jaar het er nou beter op maakt…
[social-post platform="twitter" id="1146013806868537344"]



Top Headlines

Oudere Top Headlines