Gasly haakt aan bij Verstappen: "Toch wil ik het nog geen doorbraak noemen"

"Nee, ik zou het geen doorbraak willen noemen, maar er waren in de aanloop naar de Grand Prix van Groot-Brittannië veel dingen die we op persoonlijk vlak konden verbeteren en het is duidelijk dat we stappen hebben gemaakt", zo laat Pierre Gasly weten in gesprek met onder andere RacingNews365.
"Het is zelfs een enorme stap, maar of we echt van een doorbraak of een kantelmoment kunnen spreken, hangt ook van de race van morgen af. Ik ben ieder geval tevreden met wat we hebben veranderd, want het werkt."
Op de vraag hoe het kan dat Gasly in de kwalificatie toch weer achter Verstappen stond, terwijl hij in de vrije trainingen zeker zo snel was als de Nederlander, antwoordt hij dat het hem aan een goede toe ontbrak.
"Ik verloor best veel tijd, enkel en alleen doordat ik geen slipstream had. Ik verloor daardoor zeker twee tienden ten opzichte van de jongens voor me, maar de ronde was op zich niet slecht. Niet perfect, maar zeker ook niet slecht. Max reed bovendien een hele goede ronde. Ik had wat dichterbij hem kunnen staan met een goede slipstream."

Top Headlines

Oudere Top Headlines