Horner: "Relatie tussen Verstappen en zijn engineer is ongekend goed"

Red Bull-teambaas Christian Horner geeft in gesprek met Motorsport-Total.com aan dat hij nog nooit zo'n goede relatie heeft gezien tussen een coureur en zijn engineer, zoals Max Verstappen dat momenteel heeft met Gianpiero Lambiase. De verstandshouding tussen de twee is volgens de Brit meer dan een 'gewone' werkrelatie.
"Wanneer ze praten terwijl Max op de baan is, dan lijkt het net alsof ze gewoon een alledaags gesprek aan het voeren zijn. Misschien dat de dynamiek tussen Sebastian Vettel, toen hij nog bij Red Bull zat, en zijn race-engineer in de buurt kwam, maar Max weet bijvoorbeeld ook wat er gaande is in het privéleven van Gianpiero. Laatst moest Max zelfs aan hem uitleggen wat het tv-programma 'Love Island' was", glimlacht Horner.
"Maar het is niet alleen de relatie die Verstappen met zijn engineer heeft, ook de relatie tussen hem en de rest van de jongens is namelijk erg goed. Iedereen in het team houdt van de Nederlander en kan genieten van zijn gevoel voor humor. Hij voelt zich gewoon als een onderdeel van het team en geniet van de goede atmosfeer die er heerst."

Top Headlines