Horner content met performance Red Bull: 'Hebben potentie absoluut laten zien'


Christian Horner is tevreden met de stijgende lijn die Red Bull dit seizoen laat zien. De start voor de RB15 en het team was lastig, maar met de zomerstop in zicht lijkt het de goede kant op te gaan. 
Voordat de zomerstop zijn intrede doet, staan de Grand Prix van Duitsland en de Grand Prix van Hongarije op de kalender. 'We hebben absoluut de potentie van de auto laten zien', wordt de teambaas van Max Verstappen en Pierre Gasly geciteerd door de  BBC . 
'Max is in de vorm van zijn leven'
'Door ons optreden op Silverstone gaan we met veel vertrouwen richting Duitsland. In Hongarije presteren we altijd goed, dus dat werkt in ons voordeel.' Ook over Verstappen is Horner te spreken. 'Als je puur naar de vorm kijkt, is Max op dit moment in de vorm van zijn leven. Hij is misschien zelfs in de beste vorm van de hele grid.' 
Horner sluit af met bemoedigende woorden voor Gasly. 'Hij is eerder in het team terecht gekomen dan we hadden voorzien', vertelt hij, doelend op het onverwachte vertrek van Daniel Ricciardo naar Renault. 'In de testweken in Barcelona waren er wat incidenten die zijn zelfvertrouwen hebben gekrenkt. Daarbij komt nog dat hij de meest lastige teamgenoot ter wereld heeft.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool)

Top Headlines