Ondertussen in de F1 | Gebroken rempedaal kost Verstappen bijna overwinning Spa


Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingen missen. Geen nood, F1 Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.
Gebroken rempedaal kost Verstappen bijna overwinning Spa
Max Verstappen reed dit weekend samen met onder meer Lando Norris de 24h van Spa op de simulator. Dat ging uiteindelijk goed, want het team won. Toch scheelde het niet veel of een afgebroken rempedaal bij Verstappen gooide roet in het eten... 



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


“My brake just fell off” ???????? @maxverstappen1 had a brake failure after 23:30 hours of racing... #captions
Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris) op 21 Jul 2019 om 7:22 (PDT)





Bottas crosst snoeihard door de bossen
Valtteri Bottas heeft zijn vrije week gebruikt om eens snoeihard in een auto te rijden. Dit keer is het geen Mercedes-bolide, maar een rally-auto. Toffe beelden!
[social-post platform="twitter" id="1152939447404695552"]
Ricciardo zoekt de motoren op
Daniel Ricciardo is vandaag op het circuit aanwezig, maar komt niet voor auto's. De Australiër is zijn talent op de motor aan het ontdekken...
[social-post platform="twitter" id="1152898399324311552"]
De beste persconferenties van de Formule 1
Recent zagen we Lando Norris en Daniel Ricciardo samen bij een persconferentie zitten. Lewis Hamilton mocht er dan wel tussen zitten, maar het duo wist zich er niet minder om te vermaken. Formula 1 zette de beste persconferenties op een rijtje, Norris en Ricciardo hebben het lijstje in ieder geval gehaald!
[social-post platform="twitter" id="1152536378066051072"]
Norris steekt de draak met Ricciardo
Lando Norris plaatste op Instagram een foto van over hoe hij er over zo'n 40 jaar uit zou zien. In de reacties plaatste hij vervolgens de opmerking: 'Zit Daniel nog steeds in mijn DRS?'. Dat verwijst naar de boordradio van McLaren tijdens de GP van Frankrijk toen Norris gevraagd werd door zijn team om Ricciardo zo lang mogelijk binnen zijn DRS te houden.
[social-post platform="twitter" id="1152544945435303936"]
Ricciardo 'mist' Martin Garrix
Daniel Ricciardo was onlangs aanwezig bij een show van DJ Martin Garrix. De Australiër was erg onder de indruk van de goede vriend van Max Verstappen en grapte de dag na de show op Instagram via een video: 'We miss you'
[social-post platform="twitter" id="1152490707392913408"]
Verstappen en Coulthard werken als pakketbezorger in Nice
Tussen de Grands Prix van Groot-Brittannië en Duitsland door moest Max Verstappen even bijverdienen via sponsor Mobil1. Net als David Coulthard, waarmee de Nederlander pakketjes moesten bezorgen in Nice. Daar verruilde Verstappen zijn RB15 even voor een bestelbusje en reed hij door de straten van de Franse badplaats. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 



 
 

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op 19 Jul 2019 om 7:18 (PDT)





Max Verstappen gaat naar de bioscoop
Als er in het weekend geen race plaatsvindt, hebben de Formule 1-coureurs ook vrije tijd en kunnen ze (regelmatig) doen wat ze willen. Daar maakt Max Verstappen dankbaar gebruik van en dus gaat de Nederlander naar de bioscoop. Naar welke film zal de Red Bull-coureur gaan?



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


On my way to ????
Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 19 Jul 2019 om 1:09 (PDT)





Rich Energy gaat het gevecht aan met Red Bull
Sinds Red Bull bekend heeft gemaakt Rich Energy aan te klagen , gaat het bergafwaarts met het Amerikaanse bedrijf. In een recente Twitter post refereren ze naar Helmut Marko en Christian Horner als 'Professor Helmet' en 'Mr. Ginger Spice'. 
[social-post platform="twitter" id="1151916147777970177"]
Raikkonen maakt salto van duikplank
Kimi Raikkonen vermaakt zich uitstekend tussen de Grands Prix van Groot-Brittannië en Duitsland door. De Alfa Romeo-coureur geniet met zijn vrouw van het water en slooft zich nog even uit met de nodige trucs. (Foto: Alfa Romeo)



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


Best.
Een bericht gedeeld door Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) op 17 Jul 2019 om 5:08 (PDT)





Pitstops Verstappen en Leclerc geanalyseerd
De pitstops van Max Verstappen en Charles Leclerc bij Red Bull en Ferrari, afgelopen weekend op Silverstone, worden hier in slowmotion geanalyseerd.
[social-post platform="twitter" id="1151808485669122054"]
Raikkonen rijdt demonstratie met WK-winnende Alfa Romeo
OK, het is niet helemaal 'ondertussen', maar we willen je deze beelden niet onthouden. Kimi Raikkonen reed afgelopen weekend tijdens de Britse Grand Prix op circuit van Silverstone een demonstratieronde in de Alfa Romeo die in 1950 en 1951 de eerste twee edities van het wereldkampioenschap Formule 1 won. De liefkozend genoemde 'Alfetta' won destijds 10 van de 13 Grands Prix die verreden werden onder de vlag van het WK.

68 years on, Kimi takes that once-dominant 'Alfetta' for a spin around Silverstone ???? ???? #F1 #BritishGP ???????? @alfaromeoracing pic.twitter.com/vmuqKZxX00
— Formula 1 (@F1) 17 juli 2019







Top Headlines