Van Buren over succes met Verstappen: "Blij dat we eens een grote race winnen"

Uitkomend voor Team Redline deelden de twee Nederlanders, waarvan eentje een voltijd Formule 1-coureur is die zijn kunsten normaliter vertoont in de kleuren van Red Bull Racing en de ander anderhalf jaar geleden McLaren's World's Fastest Gamer won, een Oreca LMP2-bolide. Het circuit van Silverstone bleek spek naar de bek van de twee simcracks.
"We hebben de wedstrijd winnend afgesloten", concludeert Van Buren in een eerste reactie tegenover RacingNews365 zeer terecht. "Het was een superrace, ik heb pole kunnen pakken en het gat gemaakt in de beginfase van de race. Daarop was het eigenlijk consolideren en uit de problemen blijven. Dat is zowel voor mij, als Max heel erg goed gelukt."
Na een aantal tegenvallende resultaten mochten Van Buren en Verstappen eindelijk eens het hoogste virtuele treetje van het ereschavot beklimmen. "Ik ben blij dat, na een paar wedstrijden waarin het niet meezat, de wind wel een keer in de zeilen zat en dat we eindelijk eens een keer een grote race winnen. Ik ga er eerst even van genieten, om daarna snel te kijken wat de volgende gaat worden!"
De volgende ronde in het rFactor 2 Virtual Endurance Championship is gelijk de laatste, en belangrijkste wedstrijd van het simseizoen. Op 1 juni aanstaande mogen de gamers aantreden voor de 24 virtuele uren van Le Mans. Of Verstappen en Van Buren dan weer meedoen, is nog niet bekend.Met medewerking van Joe van Burik

Top Headlines

Oudere Top Headlines