George Russell verwacht overwinning voor Max Verstappen in Spanje

Mercedes-coureur George Russell verwacht dat Max Verstappen in Barcelona zijn 24e Grand Prix-overwinning uit zijn carrière gaat scoren. Volgens de Brit heeft hij een betere auto voor in de race dan de kwalificatie en hij verwacht dat hij kan gaan vechten met de Ferrari’s. Max Verstappen en zijn RB18 lijken nét wat te snel te zijn.  
De data die Mercedes in de tweede vrije training op vrijdag heeft verzameld, zorgen ervoor dat Russell met een glimlach op zijn gezicht voor de camera van Sky Sports verschijnt na de kwalificatie in Spanje. De Formule 2-kampioen van 2018 gaat zondag als vierde van start en hoopt dat hij dan met Carlos Sainz en Charles Leclerc kan vechten om de podiumplekken.
Max Verstappen denkt Russell niet bij te kunnen houden in de race, aangezien de RB18 over lange afstand een betere auto is en Verstappen op dit moment dé man in vorm is.
“Als we kijken naar de snelheid op vrijdag, hebben we een betere raceauto dan dat we een kwalificatieauto hadden. Dus ik denk dat we een echte kans hebben om met Ferrari te vechten morgen. Maar Red Bull, en vooral Max, lijken nét wat te snel te zijn op dit moment”, aldus de Brit.
Het bericht George Russell verwacht overwinning voor Max Verstappen in Spanje verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines