Canadese politie doorzoekt Red Bull-garage met speurhond

Terwijl Red Bull Racing een feestje aan het vieren was na de Grand Prix-overwinning van Max Verstappen, was de Canadese politie aanwezig in de garage van het Oostenrijkse team. Er werd, met behulp van een speurhond, onderzoek gedaan in de garage van Red Bull Racing. Dat maakte Sky Sports bekend.
Pitreporter Ted Kravitz zag dat het personeel van Red Bull na het fotomoment niet terug de garage in mocht. Max Verstappen en co werden tegengehouden door de Canadese politie, die op dat moment een onderzoek deden in dat gebied. De agenten hadden een speurhond bij zich, zo meldde Kravitz.
Volgens Kravitz is het niet ongebruikelijk dat een garage doorgezocht wordt door de autoriteiten, maar het tijdsstip van dit onderzoek was wél vreemd. Na de ceremonie mocht het team dus niet meer terug richting hun stal om alles op te ruimen. “Het was een heel vreemd tijdsstip van de politie om met speurhonden te gaan zoeken”, zei Kravitz in ‘Ted’s Notebook’. 


Zoete Red Bull-blikjes vielen op?


Kravitz liet in zijn programma met een knipoog weten dat hij wist waar de speurhond op aansloeg. Volgens de Brit hebben de Canadese honden een gave om ‘ziekelijk zoete koolzuurhoudende blikjes frisdrank’ te vinden, naast explosieven en drugs. Hierbij grapt hij natuurlijk over de blikjes Red Bull, die overal in de garage te vinden zijn.  Het bericht Canadese politie doorzoekt Red Bull-garage met speurhond verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines