Sergio Pérez ziet Max Verstappen als beste aller tijden in de Formule 1

Red Bull Racing-coureur Sergio Pérez rijdt dit jaar voor het tweede seizoen op rij naast Max Verstappen. De Mexicaan is erg onder de indruk van zijn teamgenoot en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Vorig jaar won Verstappen het F1-wereldkampioenschap, maar volgens Pérez zal dat niet de laatste keer zijn.
In gesprek met het Mexicaanse Fox Sports laat Pérez weten dat hij Verstappen heel hoog heeft zitten. De Nederlander is volgens hem niet alleen één van de besten van de huidige grid, maar van de complete geschiedenis van de Formule 1! Verstappen wordt door zijn teammaat in de GOAT-discussie geplaatst.
Al jaren wordt er gediscussieerd wie de beste Formule 1-coureur aller tijden is. Daarvoor worden eigenlijk altijd drie rijders geopperd: Ayrton Senna, Michael Schumacher en Lewis Hamilton. Maar volgens Sergio Pérez kan Max Verstappen hier ook aan toegevoegd worden.
“Hij(Max, red.) is een complete coureur en zonder twijfel één van de beste aller tijden in de Formule 1, als hij dat al niet is. Hij heeft dingen die andere coureurs niet hebben. Vanaf het eerste moment van de eerste vrije training weet hij gelijk de limiet te vinden en dat houdt hij vast tot het einde van de race”, aldus Pérez.
Het bericht Sergio Pérez ziet Max Verstappen als beste aller tijden in de Formule 1 verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines