Lewis Hamilton doneert jaarlijks miljoenen aan goede doelen

Formule 1-coureur Lewis Hamilton is al jaren bezig om meer aandacht te krijgen voor meerdere goede doelen, door onder andere t-shirts te dragen op de grid. Dit heeft de sport inmiddels verboden, maar op sociale media laat de zevenvoudig wereldkampioen nog vaak weten dat mensen elkaar moeten helpen op de wereld.
Voor sommigen lijkt dit misschien een act van Hamilton, maar de waarheid is simpel: Hamilton voegt de daad bij het woord. In een onderzoek van The Sunday Times is te zien dat Lewis Hamilton op de vijfde plek staat van meest gulle donateurs in het Verenigd Koninkrijk, als het gaat om goede doelen.
De Mercedes-rijder heeft onlangs 20 miljoen pond gedoneerd aan goede doelen die zorgen voor gelijke kansen voor kinderen, onderwijs en werkgelegenheid. Dit is bijna zeven procent van zijn totale geschatte waarde (300 miljoen pond). Bekijk hieronder het volledige lijstje van de grootste donateurs in Groot-Brittannië.Het bericht Lewis Hamilton doneert jaarlijks miljoenen aan goede doelen verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines