Sergio Pérez moet revalideren na crash in Canada

De crash van Sergio Pérez, tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Canada, leek niet veel om handen te hebben. De Mexicaan ging rechtdoor in bocht vier en knalde in de tecpro barrière, terwijl zijn Red Bull RB18 compleet recht stond. Maar Pérez heeft er meer last van overgehouden dan eerst werd gedacht.
In gesprek met het Mexicaanse Fox Sports maakt Pérez bekend dat hij aan het revalideren is van zijn crash en daarvoor een speciale training volgt, om zijn nek te versterken. Na de race werd er namelijk ontdekt dat Pérez last had van een contractuur, welke opgelost moet zijn voor de Britse Grand Prix.
“Het begin van een week na zo’n slechte dag is altijd lastig, maar het gaat nu prima. Ik ben herstellende van een contractuur in mijn nek, die ik niet meer voelde na de crash. Het deed verschrikkelijk veel pijn” , zo begint Pérez.
Op dit moment volgt hij een speciaal programma, waarbij hij zich volledig focust op zijn nek, voordat hij naar Silverstone afreist. “Elke race is anders en op dit moment ben ik mij anders voor aan het bereiden door de contractuur in mijn nek. Ik heb therapie die zich puur focust op mijn nek, om ervoor te zorgen dat ik 100% ben voor Silverstone”, aldus de Red Bull-coureur.
Het bericht Sergio Pérez moet revalideren na crash in Canada verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines