Christian Horner geeft update over ontwikkelingsplannen Red Bull

Red Bull Racing brengt in Silverstone een update mee, net als Ferrari en Mercedes. Maar waar er een ‘significant’ pakket werd verwacht bij het Oostenrijkse team, maakt Christian Horner bekend dat dat reuze mee zal vallen. Max Verstappen en Sergio Pérez zullen het in Groot-Brittannië moeten doen met een ‘bescheiden’ update.
Na de Grand Prix van Canada was Ferrari erg bezorgd dat Red Bull Racing de komende races nóg verder uit zou lopen in het constructeurskampioenschap. De Italianen staan op dit moment 86 punten achter de renstal van Verstappen en een grote update bij Red Bull zou dit gat kunnen vergroten.
Maar volgens Christian Horner is het juist zijn team dat moet waken voor een kleine terugval. Op Silverstone worden een erg sterk Mercedes en Ferrari verwacht, terwijl Red Bull Racing maar een klein pakket updates meeneemt. Dat laat de Brit weten in een gesprek met o.a. RN365 .
“Ik zou niets groots willen zeggen”, zei Horner na de vraag of er een significante update van Red Bull verwacht kon worden. “Het is een bescheiden evolutie, waarbij onderdelen geïntroduceerd worden als de vorige onderdelen aan het einde van hun levensduur komen. Het is een compleet andere vorm van ontwikkeling dan we in voorgaande jaren zagen”, aldus Horner.
Het bericht Christian Horner geeft update over ontwikkelingsplannen Red Bull verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines