Fernando Alonso drijft de spot met Alpine-Piastri-soap

Er is een ware F1-soap gaande. Door het vertrek van Fernando Alonso bij Alpine had de Franse equipe namelijk een coureur nodig. Deze dacht Alpine gevonden te hebben in test- en reservecoureur Oscar Piastri.
Gisteren kwam er zelfs een persbericht naar buiten waarin stond dat Piastri de vervanger van Alonso werd komend seizoen. De man in kwestie, Piastri, ontkent echter enige betrokkenheid bij de deal. Volgens de jonge Australiër is er geen sprake van een contract voor 2023 en zal hij niet rijden voor de Franse equipe komend seizoen. Door zijn actie heeft Alonso zijn huidige werkgever in verlegenheid gebracht.
Toch lijkt de tweevoudig kampioen niet erg te leiden onder de stress bij ALpine. Op Instagram plaatste de Spanjaard even na de tweet van Piastri namelijk een video waarin hij rustig door zijn geboorteplaats liep. Lachend en wel loopt de voormalig Ferrari-coureur door zijn geboorteplaats Oviedo met de tekst ‘Paradise’.
Bekijk hieronder het fragment in kwestie:Het bericht Fernando Alonso drijft de spot met Alpine-Piastri-soap verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines