Video: Een terugblik op de eerste seizoenshelft van Red Bull
De eerste helft van het 2022-seizoen zit er op. Voor sommige teams waren de eerste dertien races een hel, maar voor sommige equipes juist niet. Neem bijvoorbeeld Red Bull dat negen van de dertien races wist te winnen.
In beide kampioenschappen gaat de formatie uit Milton Keynes fier aan kop. Regerend wereldkampioen Max Verstappen staat 80 punten voor op Ferrari-coureur Charles Leclerc bij de coureurs en ook bij de constructeurs liegt de voorsprong er niet om. Red Bull staat namelijk 97 punten voor op Ferrari. Van een dergelijke achterstand is nog nooit een rijder teruggekomen in de historie van de Formule 1. Ondanks dit rooskleurige vooruitzicht blijft het alle hens aan dek bij Red Bull. In de komende negen GP’s mag er namelijk niets misgaan voor zowel Verstappen als Sergio Pérez.
In het bovenstaande fragment kijkt voormalig Red Bull-coureur David Coulthard terug op de eerste dertien races van Red Bull in 2022. Het bericht Video: Een terugblik op de eerste seizoenshelft van Red Bull verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines