Daniel Ricciardo verbreekt stilte na geruchten over vertrek bij McLaren

Daniel Ricciardo is de afgelopen week flink in het nieuws geweest, zonder dat hij daar zelf iets aan kon doen. De Australiër wordt, volgens de geruchten, volgend jaar vervangen door Oscar Piastri bij McLaren, omdat zijn team niet tevreden is met de prestaties van Ricciardo. Op zijn beurt zou ‘Danny Ric’ vier teams hebben waar hij in 2023 voor zou kunnen rijden.
Maar ondanks alle geruchten is er nog geen enkel bericht naar buiten gekomen van alle betrokkenen. Piastri, Ricciardo en McLaren hebben nog geen woord gerept over de transfersaga. Vanuit deze drie bleef het zelfs helemaal stil afgelopen week. Tot nu. Op Instagram heeft Ricciardo zijn stilte doorbroken, door een blij foto van zichzelf te plaatsen. Het opvallende hieraan: het officiële account van McLaren likete de foto in no-time. 
Betekent dit iets voor de toekomst van Ricciardo bij McLaren of laat dit zien dat de Australiër zich totaal niet druk maakt om alle geruchten om zijn persoon? In ieder geval wordt duidelijk dat de achtvoudig Grand Prix-winnaar op dit moment niks te klagen heeft, aangezien hij lekker in het water zit op een zonnige locatie!Het bericht Daniel Ricciardo verbreekt stilte na geruchten over vertrek bij McLaren verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines