Grand Prix Japan: Win 50X je inzet als Yuki Tsunoda top-10 finisht!

Aankomend weekend is het weer zover: De Formule 1 keert terug in het magische Japan, waar de koningsklasse van de autosport gaat racen op het iconische Suzuka. Na twee jaar afwezigheid wegens COVID belooft de 2022 Grand Prix van Japan een speciale te worden.
Niet alleen vanwege de titelkansen van Max Verstappen – met een overwinning + de snelste ronde pakt Verstappen het kampioenschap dit weekend – maar ook doordat Yuki Tsunoda eindelijk zijn thuisrace kan rijden. De AlphaTauri-coureur maakte in 2021 zijn debuut in de Formule 1 en keert nu weer terug naar zijn geboorteland.
Daarom hebben onze vrienden van Jack’s  een mooie deal. Als jij je via deze link aanmeldt, krijg jij 50X je inzet terug, als Tsunoda in de top 10 eindigt en dus punten scoort. Dit mag je niet missen!
Wees er snel bij: Deze actie loopt tot en met zondag 9 oktober 2022 (06:00 uur).
Klik HIER om je aan te melden voor deze actie .
Win 50X je inzet als Yuki Tsunoda in de top 10 eindigt!

Meld je aan .
Stort minimaal €10 euro om je Odds boost te activeren.
Zet in op een puntenfinish van Tsunoda.

Bij Jack’s Casino & Sports kun je terecht voor eigenlijk alle sportweddenschappen. Zo wordt elke sportwedstrijd nóg leuker en spannender. Meld je aan om te wedden op voetbal, Formule 1, tennis, basketbal, darts en nog veel meer sporten .
Het bericht Grand Prix Japan: Win 50X je inzet als Yuki Tsunoda top-10 finisht! verscheen eerst op GP33 .

Oudere Top Headlines