Oekraïense Solidariteitscampagne vraagt Verstappen invloed uit te oefenen binnen Red Bull

Op dinsdagavond heeft de Oekraïense Solidariteitscampagne een video geprojecteerd op de fabriek van Red Bull Racing. In deze video werd Max Verstappen gevraagd om zijn invloed uit te oefenen op Red Bull. De fabrikant van energiedrankjes is namelijk nog altijd actief in Rusland met de verkoop van hun blikjes.
Veel bedrijven zijn sinds de oorlog in Oekraïne vertrokken uit Rusland, maar Red Bull heeft besloten om hun product te blijven verkopen. Over de verkoop van de Red Bull-blikjes betaald Red Bull Racing natuurlijk belasting aan Rusland, wat ze volgens de Oekraïense Solidariteitscampagne kunnen gebruiken in de oorlog.
Om dit te stoppen, werd er een video geprojecteerd op de Red Bull Racing-fabriek in Milton Keynes, waarin Max Verstappen werd gevraagd om zijn invloed binnen het team te gebruiken. De Nederlander werd verzocht om Red Bull duidelijk te maken dat ze moeten vertrekken uit Rusland. Vanuit het Oostenrijkse team is er nog geen reactie gekomen.
Het bericht Oekraïense Solidariteitscampagne vraagt Verstappen invloed uit te oefenen binnen Red Bull verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines