Onthulling RB19-livery: hoe laat en waar te zien?

Op vrijdag 3 februari zal Red Bull Racing de livery van de nieuwe RB19 onthullen. Dit doet het team van Max Verstappen niet op de thuisbasis in Milton Keynes, maar is het speciaal afgereisd naar New York City. Hoe laat wordt het nieuwe speelgoed van de regerend wereldkampioen wereldkundig gemaakt en waar is dit te bekijken?
Er is vrij weinig bekend over de lancering van de 2023-livery van Red Bull Racing. Het Oostenrijkse team heeft de nieuwe kleurstelling goed geheim weten te houden. Het enige wat we weten is dat de lancering om 10:00 ’s ochtends van start zal gaan in New York. In Nederland is het op dat moment 15:00.
De ‘2023 season launch’ – zoals Red Bull het zelf noemt – zal live worden uitgezonden op Red Bull TV, de streamingdienst van de energiedrankjesfabrikant. Voor kijkers op de laptop of computer is dit via deze website te bekijken, mobiele gebruikers worden geadviseerd de app te downloaden.
Bekend is dat Max Verstappen en Sergio Pérez bij dit evenement aanwezig zullen zijn. Ook is de verwachting dat Red Bull de samenwerking met Ford wereldkundig gaat maken tijdens deze onthulling. De samenwerking tussen Ford en Red Bull zou vanaf 2026 beginnen, als de nieuwe motorreglementen ingaan.
Het bericht Onthulling RB19-livery: hoe laat en waar te zien? verscheen eerst op GP33 .

Oudere Top Headlines