Verstappen wijst F1-concurrenten van de toekomst aan

Natuurlijk, doordat Max Verstappen en Charles Leclerc in topauto's rijden, vallen zij meer op. Volgens de Nederlander is het echter een misvatting dat alleen zij in de toekomst de dienst uit zullen maken in de Formule 1.
"Charles is een geweldige coureur, maar ik verwacht niet dat hij de enige is waarmee ik in de toekomst zal vechten. Er rijden meer grote talenten rond, zoals bijvoorbeeld een Lando Norris en een George Russell. Misschien dat ook Alexander Albon een woordje mee kan spreken", zo laat de Red Bull-coureur optekenen in gesprek met Autosport.
"Er blijven steeds nieuwe, jonge talenten bijkomen in de Formule 1, en met de juiste bolide kunnen veel van die jongens het geweldig doen in de sport", vervolgt Verstappen, die aangeeft op dit moment al te genieten van de gevechten met Ferrari's Charles Leclerc.
"We hebben onze momenten gehad in de kartsport, maar momenteel leven we allebei onze droom op het hoogste niveau. Het is geweldig dat we nu in de Formule 1 met elkaar vechten en ik heb dan ook heel veel respect voor Charles."

Top Headlines