Schumacher maakt Günter Steiner belachelijk op Instagram

De relatie tussen de familie Schumacher en Günther Steiner is in 2022 erg verslechterd. Op het moment dat Mick Schumacher minder begon te presteren bij Haas, ontving hij meerdere keren felle kritiek vanuit zijn teambaas. Uiteindelijk werd het contract van de zoon van F1-legende Michael Schumacher niet verlengd en is hij in 2023 reservecoureur bij Mercedes geworden.
Schumacher heeft Haas en Günther Steiner er niet van kunnen overtuigen om ook dit seizoen uit te mogen komen voor het Amerikaanse team, wat in de Formule 1 geregeld voorkomt. Maar de jonge Duitser werd door zijn voormalig teambaas meerdere keren te kakken gezet in 2022. Ook in de Netflix-serie ‘Formula 1: Drive to Survive’ maakte Steiner een aantal opmerkingen over Schumacher, welke niet in goede aarde vielen bij de Duitse familie.


Oom Ralf Schumacher maakt Steiner belachelijk


Vooral Ralf Schumacher, oom van Mick en zelf ook oud F1-coureur, nam het vaak op voor zijn neefje. Zelfs nu Mick al een paar maanden weg is bij Haas, kan Ralf het niet laten om Günther Steiner nog een paar tikken na te geven. Op Instagram plaatste de zesvoudig GP-winnaar een foto van een gezichtscrème met daarnaast een foto van Steiner met veel rimpels. Daarbij had Ralf de volgende tekst geschreven:
“Met rimpels en een droge huid raad ik Günther deze nieuwe crème aan. Zo kan je er tenminste nog iets aan doen. Het komt snel op de markt, Günther!” , aldus de Duitser. Inmiddels heeft Schumacher de post weer verwijderd, maar duidelijk is dat er nog steeds weinig liefde zit tussen beide partijen! Het bericht Schumacher maakt Günter Steiner belachelijk op Instagram verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines