Perez: 'Stroll zit dichter bij mij dan voorgaande teamgenoten'


De overstap van Lance Stroll naar Racing Point (voorheen Force India) was vanwege de sponsoring van Stroll zijn vader geen verrassing. De andere Racing Point-coureur, Sergio Perez vindt echter dat de jonge Canadees zich van zijn beste kant laat zien en hem goed kan bijbenen dit seizoen.
Stroll kende een sterke start van het jaar in Australië. De voormalig Williams-coureur wist zelfs punten te rijden door een negende plaats te bezetten. Perez kwam niet verder dan de dertiende eindpositie en blijkt verrast door de snelheid van zijn teamgenoot.
'Op een bepaalde manier hadden Hulkenberg en Ocon dezelfde aanpak. Ze hadden moeite om een goede racepace te vinden. Maar de racepace van Lance ligt, van al mijn teamgenoten, het dichtst bij die van mij', meldde de Mexicaan volgens  Autosport.com .
Racing Point in het middenveld
Perez denkt dat als Stroll consistent goed blijft presteren, Racing Point verwachtingen waar kan maken in het middenveld: 'Stroll is sterk op zondagen, dat is goed. Dat heb je nodig om punten te scoren, met name in het huidige middenveld. Hij heeft de snelheid en het talent, ik denk dat hij elk weekend punten gaat scoren. Dat hebben we als team nodig om vierde te worden in het constructeurskampioenschap.' (Foto: Force India F1 team)

Top Headlines

Oudere Top Headlines