Spel F1 2019 komt twee maanden eerder uit dan verwacht


Het nieuwe spel F1 2019 wordt op 28 juni aanstaande, in het weekend van de Grand Prix van Oostenrijk , gelanceerd. Dat meldt producent Codemasters in samenwerking met Koch Media. Normaliter komt de game eind augustus uit, maar uit een persbericht blijkt dat het is vervroegd.
Het spel is al bijna twee jaar in ontwikkeling, en daarmee de meest ambitieuze versie tot nu toe, en wordt uitgegeven op de PlayStation 4, de Xbox One familie van apparaten inclusief de Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam).
Nauwere samenwerking met F1
Voor het eerst hebben de technische mannen van Ross Brawn, sportief directeur van de F1, meegewerkt aan de game. 'De spannende samenwerking met Ross Brawn en Pat Symonds heeft voor de speler nieuwe niveaus van personalisatie in F1 2019 gecreëerd door de toevoeging van de nieuwe reguliere auto', licht Lee Mather, Game Director bij Codemasters, toe.
'Met de aanhoudende groei van de F1-reeks is het geweldig om spelers meer controle en mogelijkheden qua auto- en coureur personalisatie te geven en we kunnen niet wachten om de komende maanden meer te vertellen over de nieuwe multiplayer-functies.'
Aankondigingstrailer spel F1 2019

Top Headlines

Oudere Top Headlines