Verstappen over Bahrein: 'Hopelijk gaat het met het extra vermogen beter'


Dit weekend zal de Grand Prix van Bahrein verreden worden, het circuit waar vorig jaar Red Bull een meer dan matig weekend kende. In een interview met  Motorsport.com heeft Max Verstappen aangegeven dat hij nog niet zeker is over wat de Red Bulls precies uit zouden kunnen halen zondag.
'Australië is een apart circuit. In Bahrein en China krijgen we een duidelijker beeld van de situatie, maar dan gaat het er ook om welke upgrades je meeneemt en hoe snel je deze updates kan introduceren', meldt de Red Bull-coureur over de RB15 en hoe hij de kansen van het team momenteel inschat.
Horrorweekend in Bahrein vorig seizoen
Daniel Ricciardo viel in Bahrein vorig jaar al vroeg in de race uit en de touché tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton resulteerde in een lekke band en leidde tot een uitvalbeurt voor ook de andere Red Bull. Pierre Gasly wist in dochterteam Toro Rosso wel vierde te worden, met een Honda-motor achterin.
De Nederlander denkt dat ze vorig jaar echter wel competitief waren: 'Het ging vorig jaar niet heel slecht. We begonnen met veel vertrouwen aan de race maar we weten wat er daarna met de auto's gebeurde. Dit jaar proberen we het opnieuw en hopelijk gaat het met het extra vermogen beter, maar het is moeilijk daar nu al iets over te zeggen.' (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Top Headlines

Oudere Top Headlines