Gasly: 'Met deze bolide geen punten halen is teleurstellend'


Pierre Gasly kende een lastige start van het seizoen. Terwijl teamgenoot Max Verstappen zijn Red Bull naar een podiumplek wist te rijden, bleef de Fransman vastzitten achter Daniil Kvyat. Deze week kan Gasly echter laten zien uit welk hout hij gesneden is na een matige eerste race in de Red Bull.
'Ik denk dat de prestatie van de auto in Australië sterk was. De pace was ook goed maar het werd voor mij toch een zwaar weekend, ik hoop dat het nu beter zal gaan. Het is moeilijk om als elfde te eindigen. Met deze wagen geen punten halen is teleurstellend', zei de voormalig Toro Rosso-coureur in de persconferentie naar aanloop van de Grand Prix van Bahrein.
Gasly analyseert de rest van de grid
De Red Bull-coureur zat dan weliswaar vast achter de Toro Rosso in Australië, maar heeft kennelijk ook de rest van de grid geanalyseerd: 'We hebben meer zicht op de prestaties van de andere teams en hoe wij presteren vergeleken met de andere teams. We konden zien dat veel teams dichter bij de top zitten dan vorig jaar, in Bahrein gaan we terug naar een normaal circuit.'
'We gaan ons best doen. In Australië hadden we in de race een competitieve wagen, maar Mercedes en Ferrari ogen sterk', concludeert Verstappen's kersverse teamgenoot. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

Top Headlines

Oudere Top Headlines