Leclerc: 'We hebben antwoorden op gebrek aan vermogen'


Charles Leclerc kwam tijdens de Grand Prix van Australië niet verder dan een vijfde plek in de eindklassering, vermoedelijk ook door teamorders van Ferrari om Sebastian Vettel voorop te laten rijden, Leclerc naderde de viervoudig wereldkampioen snel. Geen slecht debuut, maar de jonge Ferrari-coureur had wellicht meer verwacht.
'Om eerlijk te zijn voelde ik de emotie van mijn eerste race bij Ferrari niet echt. Ik probeerde me vooral te richten op het racen. Melbourne is niet representatief voor de prestaties van de SF90 , maar dat betekent niet dat we tevreden zijn met waar we nu staan', aldus Leclerc over zijn debuut tijdens de persconferentie in aanloop naar de Grand Prix van Bahrein.
'Why are we so slow?'
Op de boordradio in Australië hoorden we Vettel, hij verbaasde zich over het gebrek aan prestatie van zijn bolide: 'Why are we so slow?'
Ook Leclerc weet dat er meer te halen valt voor de Prancing Horses : 'We hebben veel te doen. Ik maakte tijdens de kwalificatie en in de race veel fouten nog. Daar moet ik aan werken. We verwachten nu competitiever te zijn. We hebben antwoorden op het gebrek aan vermogen, maar nog niet alles is opgelost. Wel heb ik vertrouwen in ons huidige pakket', concludeert de Monegask in aanloop naar de Grand Prix van Bahrein zondag. (Foto: Ferrari F1 media)

Top Headlines

Oudere Top Headlines