Racing Point wil hoge ogen gooien met grote upgrade voor GP Singapore

In 2016 en 2017 Racing Point, toen nog Force India geheten, beslag op de vierde plaats bij de constructeurs, om in 2018 door het verlies van een groot deel van de punten door de overname van het team een stapje terug te doen en beslag te leggen op de zevende plaats.
In 2019 moest de weg terug naar voren gevonden geworden en hoewel Renault en McLaren zich nadrukkelijk melden als kandidaten voor de felbegeerde vierde plaats, geeft Racing Point die strijd nog niet op.
"We hebben stappen gemaakt, waardoor we gemotiveerd zijn om ook de resterende doelen voor 2019 te bereiken", aldus teambaas Otmar Szafnauer in gesprek met Motorsport.com, die daar direct aan toevoegt wat die doelen zijn: "We willen het seizoen eindigen met de op drie na beste auto op de grid en op alle soorten circuits goed uit de verf kunnen komen."
"We willen uiteindelijk bovenaan in het middenveld uitkomen, daar waar we horen te staan. In Spa en Monza ging het al goed, en we gaan ervan uit dat we het ook in Singapore goed zullen doen, want daar pakken we uit met een nieuwe en grote update voor onze RP19."

Top Headlines

Oudere Top Headlines