Renault: "Met Ricciardo en Ocon gaan we volgas voor zeges in 2021"

Met Esteban Ocon die vanaf 2020 het stoeltje naast Daniel Ricciardo inneemt, hoopt Renault voor een nieuwe impuls te zorgen binnen het team. Teambaas Cyril Abiteboul heeft echter eerder al aangegeven dat meedoen om overwinningen en wereldtitels er dan waarschijnlijk nog niet inzit. Moet dat in 2021 wel gaan lukken met die coureurs?
"Nou, dat is wel het plan, daarom hebben we ook de beslissing genomen om Esteban aan te trekken", reageert de Fransman op de vraag van RacingNews365. "Maar we weten ook dat er veel meer voor nodig is om te kunnen strijden met topteams zoals Mercedes. Daar hebben we eerlijk gezegd nog wat tijd voor nodig. Maar in deze wereld verlangt iedereen nou eenmaal resultaten op de korte termijn."
Abiteboul vervolgt: "De huidige topteams staan er goed voor, zijn goed georganiseerd en beschikken over een groot budget. Daar komen we niet zomaar bij. We moeten ook verstandig blijven omgaan met geld - net als andere teams. Maar ik weet zeker dat Esteban ons goed gaat helpen om toch te slagen in 2020, zodat we volgas kunnen strijden in 2021."
Luister nu de nieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Jeroen van Inkel en Joe van Burik.

Top Headlines