Ricciardo opgelucht: "We hadden dit resultaat nodig"

Met een zevende en achtste positie kende Renault haar beste kwalificatie van het seizoen tot op heden. Daniel Ricciardo was na afloop zichtbaar opgelucht en hoopt zondag tijdens de race zijn eerste punten voor zijn nieuwe werkgever te behalen.
"We wisten al waartoe we in staat waren, maar het is zo close dit seizoen. Vandaag ging ik met enkele honderdsten door naar Q3 en was het Kvyat die er net buiten viel. Het zit zo dicht bij elkaar, en om dan door te gaan en als zevende te kwalificeren is cool.""Het is een goed resultaat en ik ben happy voor het team. We hadden dit nodig, zeker na het vorige GP weekend. Dit is goed voor het moraal binnen het team", blikt de Australiër terug voor de camera's van Ziggo Sport.
Vorig jaar won Ricciardo verrassend de Chinese Grand Prix. Een herhaling van die stunt zit er normaal gesproken zondag niet in, maar de Renault-coureur hoopt op een onvoorspelbare race. "Een overwinning voor ons is niet mogelijk. Ik wil niet negatief zijn, maar het is de realiteit. We hebben niet de snelheid van de mannen voor ons. We gaan het zien, als er wat geks gebeurd dan ben ik vaak degene die boven komt drijven."

Top Headlines

Oudere Top Headlines