Max op P3 na eerste dag in Djedda:'Het ging best wel goed'

Nadat Max Verstappen de eerste vrije training in Saoedi-Arabië als snelste afsloot, ging het in de tweede sessie met een derde plek aan het einde iets minder voortvarend. Fernando Alonso reed in zijn Aston Martin de snelste tijd, terwijl we de Mercedes van George Russell terugvinden op P2. Op het uitdagende Jeddah Corniche Circuit completeerden Charles Leclerc in zijn Ferrari en Max’ teamgenoot bij Oracle Red Bull Racing, Sergio Perez, de top vijf.

“Het ging best wel goed over het algemeen”, laat Max na de tweede vrije training in Djedda weten. ”Ze hebben de baan best wel goed geprepareerd want die was niet echt vuil. De snelheid was best wel goed en over het algemeen hebben we veel geleerd.”

Max vervolgt: “Er zijn altijd dingen die beter kunnen zoals de snelheid over één ronde. Ook denk ik dat de anderen wat meer vermogen gebruikten, zoals in Bahrein. Maar over de lange runs ben ik best wel tevreden. Anderen zijn misschien iets sterker over één ronde maar onze auto komt echt tot leven tijdens de lange run.”

Top Headlines

Oudere Top Headlines