Ricciardo schikt conflict over 12 miljoen dollar met oude manager Beavis

Afgelopen zomer kwam Daniel Ricciardo in het nieuws door onenigheid met zijn voormalige manager Glenn Beavis. Volgens Beavis maakte hij aanspraak op twintig procent van het salaris van de Australiër bij Renault, waar Ricciardo dit jaar aantrad. Naar verluidt bedroeg dit een bedrag van zo'n twaalf miljoen dollar, evenals diverse bijkomende bedragen. Ricciardo ontkende Beavis recht op deze gelden, waarop zijn voormalige manager juridische stappen nam om zijn gelijk te krijgen.
Volgens een statement hebben Ricciardo en Beavis echter een schikking weten te treffen, waardoor het proces voor gerechtshof in Londen beëindigd kan worden. Daaruit blijkt eveneens dat de twee verder hun eigen weg gaan.
De Brit was vanaf tot het begin van dit F1-seizoen de manager van de voormalig Red Bull-coureur. Vlak voor de Grand Prix van Australië werd bekend dat Ricciardo een nieuw management had aangetrokken.
Kom alles te weten wat je weten moet over de kansen van Verstappen en Red Bull-Honda in de Grand Prix van Japan met de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin Tom en Tim Coronel, Joe van Burik en Jeroen van Inkel vooruitblikken op het raceweekend.

Top Headlines

Oudere Top Headlines