Verstappen reageert op Rosberg: 'Veel mensen proberen je tegen te werken'


Max Verstappen heeft gereageerd op de uitlatingen van Nico Rosberg . De Duitser noemde Verstappen vorige week een 'narcist'. De voormalig wereldkampioen deed die uitspraak in een gesprek met Toto Wolff. De teambaas van Mercedes nam het wel op voor de Nederlander. 
'Max is een narcist', sprak Rosberg vorige week nog. 'Volgens het woordenboek voldoet hij precies aan de omschrijving. Hij is een extreme narcist, maar dat kan een krachtig middel zijn als je over de juiste dosis talent beschikt. Misschien wel het meest krachtige middel dat er is.'
'Belangrijk om in jezelf te geloven'
Verstappen reageert nu dus op die uitspraken. 'Ik denk dat het erg belangrijk is om in jezelf te geloven, want het is een vrij harde wereld en er zijn heel veel mensen die je proberen tegen te werken', aldus Verstappen, tegenover SkySports F1.
Verstappen dankt ook zijn vader Jos. 'Ik heb dankzij mijn vader al op jonge leeftijd geleerd hoe het er in dit wereldje aan toegaat, dus ik ben er al van jongs af aan op voorbereid. Ik ben een zelfverzekerd iemand en dat moet ook wel, anders kun je niet succesvol worden in de Formule 1.' (Foto: Getty Images/Red Bull Content Pool) 

Top Headlines