Ondertussen in Bahrein | Bottas heeft verklaring voor beste race ooit


Tussen al het belangrijke nieuws  in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend  kan je  best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin op de paddock tijdens de Grand Prix van Bahrein.
Bottas verklaart beste race ooit
Valtteri Bottas werd gevraagd naar een verklaring voor 'zijn beste race ooit', zoals hij het zelf noemde, in Australië. De Fin won de GP met een dikke voorsprong op teamgenoot Lewis Hamilton.



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


‘Waardoor was Melbourne de beste race ooit voor jou?’ Valtteri Bottas komt met een bijzonder antwoord ???? #bottas #gpbahrein #persconferentie #lolbroek
Een bericht gedeeld door Ziggo Sport F1 (@ziggosportf1) op 28 Mrt 2019 om 9:54 (PDT)





Verstappen toont collectie helmen voor Grand Prix Bahrein
Max Verstappen heeft dit jaar in het merk Schuberth een nieuwe helmleverancier gevonden. De Nederlander heeft voor de Grand Prix van Bahrein voldoende helmen met verschillende vizieren bij zich, omdat de Grand Prix bij kunstlicht wordt verreden. 

Max Verstappen heeft in ieder geval voldoende helmen bij voor dit weekend! pic.twitter.com/3XjKhrZViT
— F1 Maximaal (@F1Maximaal) March 28, 2019




Verstappen en Gasly zijn aangekomen in Bahrein
Pierre Gasly en Max Verstappen zijn gearriveerd op het circuit van Sakhir, waar aankomend weekend de Grand Prix van Bahrein wordt verreden. De Red Bull-coureurs blikken kort vooruit op de race waar Gasly vorig jaar nog verrassend vierde werd. Verstappen is vooral blij dat het circuit zich leent om in te halen, al is hij ook te spreken over wat het circuit doet met de banden. 



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


The Bulls have landed in Bahrain ???????? Bring on the weekend! ???? #????: @maxverstappen1 @pierregasly #F1 #BahrainGP #MaxVerstappen #PierreGasly #RedBull #givesyouwings #????
Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op 28 Mrt 2019 om 7:25 (PDT)





Leider in het kampioenschap toont ons Bahrein
De coureurs zijn gearriveerd in Bahrein. Valtteri Bottas, leider in het kampioenschap, toont zijn volgers het heerlijke weer, het zwembad en de strakblauwe zee. 

Good morning Bahrain ?????????? #VB77 #BahrainGP #F1 @MercedesAMGF1 pic.twitter.com/xQ7vK3JfrO
— Valtteri Bottas (@ValtteriBottas) 27 maart 2019




Lewis Hamilton rijdt Will Smith over Grand Prix-circuit Abu Dhabi
Tijdens de seizoensafsluiter van vorig jaar in Abu Dhabi was Will Smith te gast bij het team van Mercedes AMG en vijfvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. De Amerikaanse acteur waagde zich als bijrijder in een Mercedes sportscar met Hamilton achter het stuur. 



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


How’s riding shotgun at 140mph bro????? Link in bio for the full episode with @willsmith guys. Go check it out! ????????
Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op 27 Mrt 2019 om 9:05 (PDT)





Bahrein kijkt uit naar de start van het raceweekend
Het is donderdag! En ook al wordt er vandaag geen Formule 1-kilometer verreden, toch is de donderdag traditioneel de opening van het raceweekend. Vandaag komen de coureurs aan op het circuit, doen zij hun mediaverplichtingen en worden vijf coureurs uitgenodigd voor de officiële FIA-persconferentie. De tweede race van de Formule 1-kalender, de Grand Prix van Bahrein, is begonnen!

Good morning #Bahrain ! The most anticipated race weekend is finally here! ???? #F1 #BahrainGP ???????? pic.twitter.com/uNYfQ9ryFQ
— Bahrain Int. Circuit (@BAH_Int_Circuit) March 28, 2019




Top Headlines

Oudere Top Headlines