Update | Kwalificatie naar alle waarschijnlijkheid zonder regen


De Mexicaanse Grand Prix is sinds deze in 2015 weer op de racekalender verscheen altijd droog verreden. Daar kan dit jaar best verandering in komen, RaceFans.net meldt dat er voor zondag onweersbuien worden voorspeld in Mexico.
Het blijft dit weekend zeker niet droog in Mexico-Stad. De buien worden gedurende de komende week voor meerdere dagen voorspeld. Meest zullen deze 's avonds vallen. Het is dus mogelijk dat het zondag pas na de race, die om 13.10 lokale tijd start, zal gaan onweren en regenen. Dat geldt ook voor de vrijdag en zaterdag.
Op vrijdag zal in ieder geval de eerste vrije training droog verlopen, van VT2 is dat iets minder zeker. Op zaterdag is er een zelfde kans op regen, en ook op zondag is een regenrace niet uit te sluiten. Verwacht wordt namelijk dat de lucht op zondag al 's middags dicht zal trekken. De vraag is of het dan ook meteen zal gaan regenen, of dat het tijdens de race bewolkt maar droog blijft. Temperaturen zullen het hele weekend rond de 23 graden liggen. (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)
Update | Kwalificatie naar alle waarschijnlijkheid zonder regen
De kans is groot dat het zowel tijdens de derde vrije training als tijdens de kwalificatie van de Grand Prix van Mexico droog blijft. De meest recente weerbeelden bieden daar uitsluitsel over. De regen valt pas om 21.00 uur Nederlandse tijd en dan is de kwalificatie net afgelopen Voor zondag wordt er wel nog altijd regen verwacht. 

Top Headlines