Hamilton zoekt naar snelheid: "Kregen de set-up niet goed voor elkaar"

Lewis Hamilton gaf op de vijfde positie liefst een kleine seconde toe ten opzichte van Sebastian Vettel. De Mercedes-coureur was na afloop van de vrije trainingen dan ook allerminst tevreden.
"Het was geen geweldige dag voor ons, maar dat is wel vaker zo in Mexico. We kenden geen grote problemen en het draait erom dat we de banden goed leren doorgronden. Door de verandering in temperatuur is het lastig om de banden goed werken te krijgen, maar dat is onderdeel van de sport."
"De auto voelde best goed aan in de eerste training, maar we maakten wat wijzigingen voor aanvang van de tweede training en het gripniveau van de baan was wisselvallig, net als de temperatuur. Hierdoor kregen we de set-up niet goed voor elkaar en wist ik geen perfecte ronde te rijden", aldus Hamilton die in Mexico zijn zesde wereldtitel kan behalen.
"Er zit zeker nog meer in de auto en nu gaan we de data bestuderen om te kijken waar we ons kunnen verbeteren voor de kwalificatie en de race", waarschuwt hij zijn concurrenten.

Top Headlines