Verstappen lovend over progressie Honda in jacht op eerste wereldtitel

Natuurlijk, de Honda-motor was gedurende het seizoen nog niet van het niveau van de krachtbronnen van Ferrari en Mercedes, maar dat was ook niet de verwachting. Tijdens een evenement van Exact, een persoonlijke sponsor van Max Verstappen, spreekt de Red Bull-coureur over een overgangsjaar, maar wel een geslaagd overgangsjaar.
"We hebben dit jaar goede resultaten geboekt, maar het was met Honda ook vooral een jaar om van te leren en ik denk dat we gedurende het jaar goede vooruitgang hebben geboekt", aldus de lovende Nederlander.
Verstappen wil die lijn doortrekken, met in het gunstigste geval een eerste wereldtitel tot gevolg: "Het is natuurlijk afwachten wat we kunnen, maar iedereen binnen het team werkt hard en de wil om te winnen is bij iedereen aanwezig. We willen volgend jaar die volgende stap zetten en voor de titel gaan en de mentaliteit van het team ligt het zeker niet."
Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, met coureur Tim Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en dj Jeroen van Inkel achter de microfoons.

Top Headlines

Oudere Top Headlines