VeeKay verklaart belangrijkste keuze van het jaar: "Volle melk"
"Volle melk. Dat is mijn keuze," vertelt VeeKay vastberaden in een
interview met RacingNews365 . Waarom? "Nou, je hebt natuurlijk
Louis Meyer die ermee begon heel lang geleden en die gebruikte
buttermilk (karnemelk, red.). Dat is geen optie meer. Ik heb nog
wel gevraagd of dat kon, maar dat was niet zo en volle melk komt
daar het dichts bij in de buurt." Als we doorvragen, blijkt eens te
meer dat niet zozeer de smaak doorslaggevend is. "Is het de
traditie? "Nou...," legt VeeKay uit. "Ik vind het ook wel vet als
je die foto's van Simon Pagenaud ziet die in 2019 wint. Je ziet
gewoon een witte coating over hem heen, het zou zo een standbeeld
kunnen zijn." De jonge coureur heeft duidelijk nagedacht over het
visuele aspect van het iconische moment. "Volgens mij was het ooit
Takuma Sato die magere melk had en dat ziet er op de foto's gewoon
niet heel erg vet uit." Melkkeuzes coureurs Indy 500 2025
interview met RacingNews365 . Waarom? "Nou, je hebt natuurlijk
Louis Meyer die ermee begon heel lang geleden en die gebruikte
buttermilk (karnemelk, red.). Dat is geen optie meer. Ik heb nog
wel gevraagd of dat kon, maar dat was niet zo en volle melk komt
daar het dichts bij in de buurt." Als we doorvragen, blijkt eens te
meer dat niet zozeer de smaak doorslaggevend is. "Is het de
traditie? "Nou...," legt VeeKay uit. "Ik vind het ook wel vet als
je die foto's van Simon Pagenaud ziet die in 2019 wint. Je ziet
gewoon een witte coating over hem heen, het zou zo een standbeeld
kunnen zijn." De jonge coureur heeft duidelijk nagedacht over het
visuele aspect van het iconische moment. "Volgens mij was het ooit
Takuma Sato die magere melk had en dat ziet er op de foto's gewoon
niet heel erg vet uit." Melkkeuzes coureurs Indy 500 2025