Ferrari-felicitaties van Binotto voor Verstappen: 'Heel knap gedaan'


De sfeer bij Ferrari is wel eens beter geweest. Sebastian Vettel start vanaf P2, Charles Leclerc moet het doen met P4. De poleposition staat op naam van Max Verstappen en Mattia Binotto baalt daar logischerwijs van. 
'Als hij geen fouten had gemaakt, dan had Leclerc de poleposition kunnen veroveren', geeft Binotto aan bij Sky Italia . Die poleposition was echter geen voorste startrij, doordat Leclerc een gridstraf heeft vanwege een motorwissel. De Monegask begint vanaf P14 aan de race. 
Binotto looft Verstappen na poleposition
Leclerc niet, Verstappen dus wel. 'Max verdiende het ook. Daar is geen discussie over mogelijk. Op zondag kan er echter van alles gebeuren. Zeker aangezien safety cars op Interlagos vaak voorkomen. Op zondag zullen de topteams dicht op elkaar zitten, wij zijn klaar voor alle situaties.'
Binotto toont zich uiteindelijk van zijn sportiefste kant en heeft een felicitatie voor het adres van Verstappen. 'Ik kan niet anders dan hem feliciteren, hij heeft het tijdens de kwalificatie heel knap gedaan', besluit de Italiaan. (Foto: Ferrari F1 Media)

Top Headlines

Oudere Top Headlines