Vettel reageert gevat op uitspraken Marko: ‘Hij was in slaap gevallen’


Ondanks dat er basis van een race op een semi-stratencircuit moeilijk conclusies kunnen worden getrokken lijkt iedereen het met elkaar eens: gezien de sterke prestaties die Scuderia Ferrari tijdens de wintertests neerzette hebben de Italianen ondermaats gepresteerd tijdens de openingsrace van het seizoen.
Nog voordat Ferrari zelf met een verklaring naar buiten kwam beweerde Red Bull Racing-adviseur Helmut Marko precies te weten waar het probleem van de rode renstal zich bevond. Volgens Marko had Ferrari problemen met de koeling en besloten zij het motorvermogen al tijdens de race terug te schroeven om verdere problemen te voorkomen.
'Ik zou niet te snel conclusies trekken'
Nu het circus voor het eerst sinds Australië weer helemaal bij elkaar is voor de Grand Prix van Bahrein vraagt Ferrari-coureur Sebastian Vettel zich gekscherend af wanneer de Oostenrijkse oud Formule 1-coureur in dienst van Red Bull Racing precies tot die conclusie is gekomen.
‘We hebben wat oplossingen gevonden, maar of het voldoende is weten we niet. Ik denk niet dat onze situatie dusdanig verschild met de andere teams’, quote GPBlog.com de Duitse coureur in dienst van de Italiaanse renstal. ‘Wat betreft Helmut, na de race in Australië was hij in slaap gevallen in het vliegtuig, dus ik weet niet zeker wanneer hij dan precies alles heeft geanalyseerd! We verloren overal, inclusief het rechte stuk, maar ik zou niet te snel conclusies trekken.’ (Foto: Ferrari Media F1)

Top Headlines

Oudere Top Headlines