Ondertussen in de F1 | Kimi is kimi'ing


Tussen al het belangrijke nieuws door kun je zelfs tijdens de winterstop best wat dingen missen. Geen nood, F1 Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van de zin en onzin uit de wereld der Formule 1.
Kimi is kimi'ing
Kimi is zichzelf, en water is nat. De redactie onthoudt zich van ieder ander commentaar. Foto: Alfa Romeo Racing.
[social-post platform="instagram" id="B6BWqRuhNOm"]
Jack Plooij ook zonder microfoon actief in de paddock
Het is niet gebruikelijk voor verslaggevers om neventaken op zich te nemen, maar 'ons' Jack Plooij maakt het wel heel erg bont. Zijn perikelen en beheersing van de Engelse taal leveren de nodige hilariteit op in de paddock, maar daarnaast heeft hij gewoon een heel klein hartje. Aan tafel bij Beau vertelt hij hoe hij zijn leven als reporter combineert met die van tandarts.
'Een monteur van Renault had kiespijn en die heb ik toen in zijn motorhome neergelegd. Ik zette het lampje op mijn hoofd en heb ik dat even lekker gefixt voor hem. Toen had hij geen kiespijn meer', aldus de Amsterdammer. 'Mijn spullen heb ik altijd op zak!' (Foto: Ziggo Sport)
Bottas klaar voor 2020
In tegenstelling tot 'Baby Yoda' Lando Norris, waar de lampjes al geruime tijd uit zijn, is Valterri 'Porridge' Bottas als een ware workaholic nog altijd bezig met zijn voorbereidingen op 2020. Vandaag laat hij met trots weten dat zijn stoeltje voor het komende jaar klaar is. Hierna is het voor hem nu eindelijk écht tijd voor vakantie! Welverdiend, zeker omdat onder meer zijn huwelijk sneuvelde . Het enige advies wat we hem kunnen geven, is om in de winter niet helemaal lam te gaan aan de pap. Dat spul werkte wel dit jaar, maar het zou zonde zijn als hij in maart niet meer in zijn zitje past! (Foto: Mercedes AMG F1)
[social-post platform="twitter" id="1205534257495625729"]
 
Button leert zoontje nu al hoe het hoort
Wereldkampioen Jenson Button is zit blijkbaar goed in de spreekwoorden: 'Jong geleerd is oud gedaan' neemt de Brit wel heel letterlijk. Zijn zoontje Hendrix krijgt nu het schakelen en het sturen al mee op schoot bij vader Jenson.
[social-post platform="twitter" id="1205504129608671236"]
De Baby Yoda-hype slaat weer toe bij Norris
Lando Norris staat sinds korte tijd beter bekend als Baby Yoda. De Brit wordt continu vergeleken met het kleine mannetje uit de 'Mandalorian'. Toen Norris in slaap was gevallen in de fabriek sloeg het noodlot toe. Of het de ingenieurs waren of Carlos Sainz die de grap met hem uithaalden, is nog onduidelijk.
[social-post platform="instagram" id="B5-muroH10T"]
Gasly poseert trots met zijn trofee uit Brazilië
Niet alleen bij Red Bull, ook bij Toro Rosso is het einde van het seizoen gevierd vandaag. Pierre Gasly poseert trots met de trofee die hij tijdens de GP van Brazilië scoorde. Naast hem staat teambaas Franz Tost met de andere trofee die het kleine Italiaanse team dit jaar scoorde, tijdens de GP van Duitsland.
[social-post platform="twitter" id="1205210136614182913"]
Verstappen volgas door de gangen van Red Bull-fabriek
Zowel Max Verstappen als Alexander Albon maakten een mooie entree tijdens het eindejaarsfeest in de Red Bull Racing-fabriek te Milton Keynes. Op minibikes gaan ze op hoog tempo door de gangen heen van de normaliter zo steriele werkomgeving! 
[social-post platform="twitter" id="1205148815382192128"]
Verstappen en Albon op minibikes door fabriek
Een bezoekje aan de fabriek kan natuurlijk niet zonder de nodige ongein. Nadat de Red Bull-coureurs een rondje liepen door de fabriek, werd besloten dat het misschien handiger was om op twee wielen door te gaan. Het rijdersduo zag een paar minibikes klaar staan en ze besloten maar eens een rondje te rijden door de fabriek in Milton Keynes.
[social-post platform="twitter" id="1205113346594394114"]
Verstappen en Albon in de Red Bull-fabriek
De winterstop-updates beginnen al vroeg. De eerste is afkomstig van Alexander Albon, die te vinden is in de Red Bull-fabriek. We krijgen een klein kijkje achter de schermen van hoe het kantoor van Max Verstappen en de Thaise-Brit er buiten het seizoen om uit ziet.
[social-post platform="twitter" id="1205095741447954433"]
Briljante 'Rookie of the year'-competitie van Russell, Norris en Albon
Lando Norris, George Russell en Alexander Albon hebben na afloop van dit seizoen een 'Rookie of the year'-competitie gehouden. Russell maakte een PowerPoint, Albon een gedicht en Norris een filmpje vol explosies. Geregeld zorgt de jonge garde al voor vermaak maar dit is wel het toppunt van vermaak. Kijk en geniet hier van de volledige versie.
Je kan bovendien op de Formula 1-website stemmen wie volgens jou de Rookie van 2019 was!
[social-post platform="twitter" id="1204768765700984833"]
[social-post platform="twitter" id="1204769804055465988"]
Welke Formule 1-coureur is dit?
Formula 1 heeft een soort rebus geplaatst op Twitter. In deze rebus wordt een Formule 1-coureur omschreven. Om maar niet te veel hints te geven is een verdere omschrijving van de tweet niet nodig. Wie o wie wordt hier omschreven?
[social-post platform="twitter" id="1204723079961812992"]
Hilarisch kerstbericht van McLaren-duo
Lando Norris en Carlos Sainz zorgen geregeld voor hilarische content. De jonge Spanjaard en de nog jongere Brit hebben veel plezier in wat ze doen en dat zie je in alles wat er opgenomen wordt. De beste kerstwensen worden dan ook weer geleverd in stijl.
[social-post platform="twitter" id="1204522612094840832"]
Toro Rosso prankt Gasly: 'Wij zijn al naar huis. Sluit jij af?'
De testen zijn nog maar net klaar in Abu Dhabi, en Scuderia Toro Rosso kan niet snel genoeg weg komen om de wintervakantie te vieren. Terwijl Pierre Gasly nog op de baan is voor zijn laatste testrun, vindt het team het een bijzonder strak plan om alvast de spullen te pakken en de tent dicht te gooien. Gevolg: een enorm verbaasde Pierre die geen idee heeft waar zijn monteurs gebleven zijn. Good game, well pranked! (Foto: Red Bull Content Pool / Getty Images)
social-post platform="twitter" id="1204425245421113346"]

Top Headlines